Styrketräning

Styrketräning är både roligt och nyttigt! Med hjälp av styrketräning bygger du en starkare kropp och ett starkare skelett. Du kan punktträna dina problem områden, förbättra hälsan och välbefinnande stärka dina leder, minska skaderisken, förhöja de goda kolesterolvärdena och stärka hela din kropp. Värk och förslitningsskador går att förebygga och i många fall lindra med hjälp av en stark och sund kropp!

Vi på Performance Gym ser till att du får ut maximalt av er träningstid hos oss. Med hjälp av våra utbildade instruktörer och personliga tränare ser vi till att tillsammans nå dina specifika mål. Det viktigt i all träning att ha kul och får resultat! Vi hjälper dig med inspiration, motivation och svarar på dina frågor.


Konditionsträning

Konditionsträning är mycket viktig för en väl utvecklad fysik. När du konditionstränar aktiverar du hjärt- och kärlsystemet och dina muskler. Du kommer att öka din syreupptagningsförmåga, uthållighet, styrka och förbränning.

Det finns olika varianter av konditionsträning vilka innefattar allt från intervallträning till raska promenader. På Performance Gym har vi maskiner som med hjälp av marknadens senaste tekniker ser till att du får ut maximalt av din konditionsträning. Du kan välja mellan cykling, spinning, gång, löpning och crosstraining. Crosstraining är en mycket mjuk och skonsam form av träning som passar utmärkt för de som har problem med t ex leder, muskler, knän eller rygg.

Alla våra maskiner hjälper er att hålla koll på antalet förbrända kalorier, sträcka, tid och puls. På våra bemannade tider finns vi alltid tillhands för att hjälpa dig med våra maskinerna och din träning!

Hört från kund

Med styrketräningen uppnår jag de resultat jag önskar