Performance Gym

Nyheter

EXTRA

Här fäster vi nyheter som är särskilt viktiga:

Uppdaterade Regler Covid-19

Nu har vi äntligen fått tydliga och klara riktlinjer för den pågående epidemin. Vi på PerformanceGym har anpassat vår verksamhet i enlighet till den nya pandemi lagen, som infördes den 10 Januari 2021, för att ni ska tryggt kunna träna i en säker miljö.

Maxantalet i vår lokal är beräknat till 47 personer. Vi fortsätter med att endast hålla pass utomhus samt online pass via Zoom.

Vidare rekommenderar vi att dusch och ombyte sker hemma för att minska risk för trängsel i omklädningsrum samt att våra medlemmar inte tränar under “rusningstiden”.

Cardio- och gym avdelningen har gjorts ännu rymligare, samt att passlokalen är nu öppen vid bemannade tider.

Vi ber våra medlemmar att vid minsta symptom av sjukdom stanna hemma, desinfektera utrustning efter användning, tvätta händerna innan och efter gympasset samt hålla avstånd.

Nedan kan ni se ett diagram på hur träningsflödet brukade vara på gymmet under dagens timmar. Kan ni planera er träning, så kom gärna under de tiderna där det är mindre medlemmar som tränar. På så sätt minskar vi även trängsel och kan hålla avstånd medans vi motionerar.

(Tryck på bilden om du vill ladda hem PDF med Träningsflöde för att lättare läsa)

 

Uppdaterade Regler Covid-19

Nu har vi äntligen fått tydliga och klara riktlinjer för den pågående epidemin. Vi på PerformanceGym har anpassat vår verksamhet i enlighet till den nya pandemi lagen, som infördes den 10 Januari 2021, för att ni ska tryggt kunna träna i en säker miljö. Maxantalet i...

läs mer
Nya Webbsidor

Vi har nu uppgraderat våra webbsidor och skall vara snabba även på mobiltelefoner och plattor! Det går naturligtvis även att boka via de flesta plattor och mobiltelefoner. Chrome webbläsare rekommenderas både för datorer och för mobiltelefoner och plattor.

läs mer
Information om Corona-viruset

I nuläget är Performance Gym öppet precis som vanligt. Vi följer dock noga Folkhälsomyndighetens och Regeringens information och uppdaterar direkt om läget skulle förändras. Åtgärder Självklart vill vi att du som medlem ska känna dig säker när du tränar hos oss så...

läs mer
Nya Bokningsregler

Nya bokningsregler för gruppträning hos oss på PerformanceGym! Avbokning av pass måste ske senast 4 timmar innan passet börjar. Är du bokad som reserv ligger ansvaret hos dig att avboka i tid om er reservplats blir en ordinarieplats. Senast 10 minuter innan passet...

läs mer

Connect

Möt Performance Gym på Facebook och/eller Instagram