VÅRA PASS

På Performance Gym erbjuder vi följande pass, Du får gärna kontakta oss så kan vi vägleda dig:

Power Flow & Slow

Inspirerat av Yoga och andra holistiska träningsformer. Kraftfulla rörelser i olika flöden. Ca 30 min flås och styrka följt av 30 min yoga stretch.

Yoga

Yoga som komplement till styrka och kondition för att lära känna din kropp bättre. Långsamma, mjuka rörelser som passar alla. Sträck igenom kroppen och stilla dina tankar varje pass!

Tabata

Denna text uppdateras…

Funktionell Styrka

Denna text uppdateras…

Senior Cirkelfys

I grupp och till musik utmanar vi vår kondition, balans, styrka och rörlighet efter var och ens förmåga under 45 minuter. Vi börjar passet med en kort gemensam uppvärmning och därefter startar stationsträningen. Cirkelstationerna erbjuder varierande övningar där vi jobbar igenom kroppens muskler med hjälp av olika redskap och med vår egen kroppsvikt. Vi jobbar i intervaller.

Cirkelfys

Utmanande träning som utförs stationsvis. Var och en utgår från sina förutsättningar. Kondition varvas med styrka, spänst och explosivitet. Passet utförs med både redskap och egen kroppsvikt.

Qigong

Qigong är en väg till bättre hälsa och ökat välbefinnande. När du gör Qigong tillför du livsenergi och bygger upp och stärker din egen livskraft. Långsamma och mjuka rörelser i harmoni med andningen bygger upp balans, koordination och en mental stillhet. Qigong är en träningsform som passar alla och regelbundet utövande förebygger sjukdomar, stärker kroppen och ger ro i själen.

Spinning

En gruppträningsform som sker på motionscykel. Unik och intensiv form av träning som fokuserar på kondition, styrka och intervaller.

Bodypower

Ett styrke- och pulshöjande pass. Genomkörare för hela kroppen med hjälp av hantlar och viktskivor.
Vi börjar med en gemensam uppvärmning. Stretching görs på egen hand efteråt.