VÅRA PASS

På Performance Gym erbjuder vi följande pass, Du får gärna kontakta oss så kan vi vägleda dig:

Power Flow & Slow

Inspirerat av Yoga och andra holistiska träningsformer. Kraftfulla rörelser i olika flöden. Ca 30 min flås och styrka följt av 30 min yoga stretch.

Yoga

Yoga som komplement till styrka och kondition för att lära känna din kropp bättre. Långsamma, mjuka rörelser som passar alla. Sträck igenom kroppen och stilla dina tankar varje pass!

Du kan välja mellan flera olika pass, t.ex: Mjuk Morgon Yoga, Yoga, Yoga Stretch eller Yin Yoga.

Qigong

Qigong är en väg till bättre hälsa och ökat välbefinnande. När du gör Qigong tillför du livsenergi och bygger upp och stärker din egen livskraft. Långsamma och mjuka rörelser i harmoni med andningen bygger upp balans, koordination och en mental stillhet. Qigong är en träningsform som passar alla och regelbundet utövande förebygger sjukdomar, stärker kroppen och ger ro i själen.

TRX

TRX är ett träningspass för hela kroppen. Det är enkelt att reglera motstånd efter eget behov. Passet varvas mellan enkla basövningar och lite mer utmanande.

Spinning

En gruppträningsform som sker på motionscykel. Unik och intensiv form av träning som fokuserar på kondition, styrka och intervaller.

Core

Corepasset har stort fokus på bålen, d.v.s. magen och ryggen, vilket är viktigt för en god hållning och för att orka med övrig styrketräning med rätt teknik. Svårighetsgraden på träningen kan anpassas till individen med varierande övningar och utförande. Under passet uppmanas den tränande att hålla magen spänd för att undvika skador i ryggen, som kan uppkomma vid för grov svank. De flesta övningarna utförs på golvet med en matta och ibland med olika redskap.

Senior Balans & Styrka (Uppehåll)

Ett 60 min pass där vi framför allt utmanar vår balans med och utan redskap. Vi varierar balansövningar med rena styrkeövningar. Detta pass fokuserar mindre på kondition. I passet ingår uppvärmning och vi avslutar med stretching. Vi kör i intervaller till musik och har vår egen plats med redskap. Dessa plockas fram av var och en innan passet startar för att kunna anpassas till egna önskemål.

Senior Cirkelfys

I grupp och till musik utmanar vi vår kondition, balans, styrka och rörlighet efter var och ens förmåga under 45 minuter. Vi börjar passet med en kort gemensam uppvärmning och därefter startar stationsträningen. Cirkelstationerna erbjuder varierande övningar där vi jobbar igenom kroppens muskler med hjälp av olika redskap och med vår egen kroppsvikt. Vi jobbar i intervaller.

Linedance

Välkomna till en annorlunda träning som stimulerar både hjärnan och hela kroppen, ger puls, fixar koordinationen och framför allt sprider glädje! Passet inleds med kort uppvärmning som efterföljs av en genomgång av grundstegen som stegvis sätts ihop till musiken.

Cirkelfys

Utmanande träning som utförs stationsvis. Var och en utgår från sina förutsättningar. Kondition varvas med styrka, spänst och explosivitet. Passet utförs med både redskap och egen kroppsvikt.

Tabata

Tabata är en form av HIIT, högintensiv intervallträning. Ett Tabatapass består av 20 sekunders intensiv träning följt av 10 sekunders vila under sammanlagt 4 minuter. Vi kör mellan 6 till 8 tabata per pass. Vi blandar kondition med styrka och varierar stationer eller alla tillsammans. Tabata passar alla då du kan anpassa till din egen nivå. Tabata är en mycket effektiv träningsmetod för att uppnå bra resultat både för kondition och för att bygga muskler.

Bodypower

Ett styrke- och pulshöjande pass. Genomkörare för hela kroppen med hjälp av hantlar och viktskivor.
Vi börjar med en gemensam uppvärmning. Stretching görs på egen hand efteråt.

Funktionell Styrka

Ett träningspass för hela kroppen. Vi fokuserar på styrka och puls, men jobbar också med koordination och balans.

Latin Fusion

Latin Fusion är ett härligt, svettigt och roligt dansträningspass som passar alla åldrar. Vi rör oss till tonerna av merengue, reggeaton, cumbia, salsa, swing med mera. Kom och dansa in helgen!

MRL: Mage, Rumpa & Lår

MRL är en fartfylld träning för mage, rumpa och lår, blandat med konditionsträning på stepbräda. Det är passet för dig som vill stärka både styrka och kondition. Passet består av enkla rörelser med den egna kroppsvikten. Ibland tar vi även hjälp av diverse redskap. Svettigt, tufft och roligt pass som passar alla.